Διοικητής

Γιώργος Τζιλιβάκης

Ο Γιώργος Τζιλιβάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961 με καταγωγή από τον Αποκόρωνα Χανίων.

Είναι επαγγελματικό στέλεχος στον χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού για περισσότερο από 30 χρόνια. Έχει εργαστεί σε ελληνικούς και πολυεθνικούς ομίλους σε διαφορετικούς κλάδους (φάρμακα, αυτοκίνητα, αλυσίδες λιανεμπορίου, τράπεζες) τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Νοτιανατολική Ευρώπη.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην επιλογή προσωπικού, στην ανάπτυξη ταλέντων, στη διαχείριση αλλαγών, καθώς και στη βελτίωση ηγετικών ικανοτήτων στελεχών όλων των επιπέδων και ειδικοτήτων. Την τελευταία δεκαετία συμμετείχε ενεργά σε έργα οργανωτικής αναδιάρθρωσης και λειτουργικής μετάπτωσης.

Είναι απόφοιτος του 5ου γυμνασίου αρρένων στα Εξάρχεια. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη νομική σχολή του ΑΠΘ, συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του, με υποτροφία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πανεπιστήμιο Warwick της Μεγάλης Βρετανίας στον τομέα των Εργασιακών Σχέσεων.

Έχει γράψει και εκδώσει το βιβλίο «Οδηγίες προς ναυτιλομένους στο πέλαγος της αγοράς εργασίας» με πρακτικές οδηγίες για όσους βρίσκονται σε φάση αναζήτησης εργασίας. Μιλάει άριστα Αγγλικά με ευχέρεια επικοινωνίας στα Σέρβικα.

Είναι παντρεμένος και έχει δυο κόρες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο